Hvad kan Aastrand Tømrerentreprise ApS gøre for dig?

Her kan du se hvilke ydelser Aastrand Tømrerentreprise ApS kan tilbyde inden for tømreropgaver: 

Totalentreprise

Du kan trygt tage fat i Aastrand Tømrerentreprise ApS, hvis du skal have lavet et projekt, hvor flere parter skal involveres. Vi står for totalentrepriser i tæt samarbejde med murer, VVS’er, maler og elektriker.

Vinduer og Døre

Reducer varmeforbruget med udskiftning af døre og vinduer. Lad os høre dine ønsker, hvis du tænker på at udskifte vinduer eller døre. Skal det være et vindue i moderne design eller i klassisk stil? Skal det være med en vedligeholdelsesfri yderside af aluminium? Eller måske støjreducerende lavenergiglas. Vi udskifter også dine døre til lige præcis den stil du ønsker. Der er mange muligheder. 

Forsikringsskader

Er skaden sket, så lad os give et bud på en fornuftig løsning, så du hurtigt kan komme videre.

Renovering

Aastrand Tømrerentreprise ApS kan give nyt liv til gamle huse. Vi arbejder med renovering og istandsættelse af facader, vægge og lofter i villaer, på kontorer og i ejendomme. Vi udfører både enkle og de mere komplicerede renoveringsopgaver i tæt samarbejde med vores kunder, så det fuldt ud lever op til kundens krav og ønsker.

Rådgivning

Hvis du har brug for rådgivning omkring en løsning af en tømreropgave, så snak med en af vores professionelle medarbejdere. Vi elsker udfordringer og sætter en ære i at løse både store og små opgaver inden for tagarbejde, udskiftning af døre og vinduer, gulvarbejde, køkkener, badeværelser, terrasser og carporte.  

Køkken og bad

Køkkenet er samlingspunktet i hjemmet. Her er man sammen om morgenen før skole og arbejde og om aftenen til madlavning. Derfor skal køkkenet være et inspirerende opholdssted og bygget af de bedste materialer. Her er det detaljerne der tæller. Jeres nye køkken skal være gennemtænkt og holde i mange år frem i tiden. Vi har et tæt samarbejde med Aubo Køkken og Bad.

Carporte

Din bil fortjener den bedste beskyttelse mod vind og vejr. Derfor kan vi rådgive dig om forskellige typer carporte. Skal den bygges i træ, aluminium eller i et helt andet materiale? Skal den integreres eller være fritstående, enkelt eller dobbelt og hvilken type tag passer lige netop til dig?

Tagarbejde

Hos Aastrand Tømrerentreprise ApS er tagarbejde et af vores specialer. Det kan være alt lige fra en simpel tagrenovering og tagreparation til lægning af et helt nyt tag. Vi udfører alle former for renovering af tag og andet tagarbejde. Du kan overveje at få efterisoleret taget, og faktisk er det et krav, hvis det er økonomisk fordelagtigt. Vi udfører blandt andet tagrenovering, tagudskiftning og andre former for tagarbejde.

Materialerne til tagarbejde kan f.eks. være:

  • Eternit
  • Tegl
  • Tagpap
  • Skifer
  • Zink
  • Stål
  • Plast

Det siger sig selv, at taget skal beskytte huset mod fugt og vand. Det er derfor vigtigt, at det er 100 % tæt. Skal du have foretaget en tagudskiftning, en tagrenovering eller andet tagarbejde, er du altid meget velkommen til at tage fat i os.

    

Gulve

Skal gulvet være af træ, skal du i første omgang gøre dig klart, hvilke former for slitage, gulvet vil blive udsat for. Trægulve har forskellige egenskaber. Både når det gælder type, udtryk og slidstyrke. Hårde trætyper er de mest slidstærke, mørkt træ har sit eget klassiske udtryk, mens sorter som fyr giver et let og lyst indtryk.

Terrasser

Vi hjælper med hele processen fra idé til levering af den nye terrasse. Vi rådgiver om, hvor placeringen af terrassen. Uanset om det er i haven eller det er en tagterrasse. Du kan vælge mellem hårdttræ, lærk, komposit eller trykimprægnerede planker.

Badeværelser

En badeværelsesrenovering kan gøre badeværelset tidssvarende, og kan løfte værdien af en bolig, samt give et ældre hus et betydeligt løft.

Hos Aastrand Tømrerentreprise ApS har vi stor erfaring med renovering af badeværelser, og kommer gerne ud og giver dig et gennemarbejdet tilbud på dit nye badeværelse.

 Vi leverer gerne alt fra fliser til sanitet, skabe mm. Vælger du elementer til dit badeværelse igennem os, er du ikke blot sikker på at få den bedst mulige kvalitet. Produktet er også dækket af vores garanti. Vi vejleder gerne i forhold til valg af materialer, så du får en kvalitet, der holder mange år frem i tiden.

Vi står for hele entreprisen, og koordinerer således alle de forskellige fagfolk, der skal bruges til dit projekt. Vi slipper ikke opgaven før du er tilfreds.

 Tag fat i os hør mere om mulighederne.

Er du klar til at få det fixet?

Går du med et byggeprojekt i tankerne så ring eller skriv til os.